BIO Noni Juice

En mycket näringsrik Nonijuice från Hawaii som växer på mineralrik vulkanjord längs kustbandet som även samlar upp en hel del spårmineraler från havet. Odlad helt utan konstgödsel eller bekämpningsmedel.

Tillverkaren som är den största på Hawaii är mycket mån om kulturen och miljön och således framställningen av denna ädla juice med state-of-the-art laboratorium och produktionsutrustning.


Beskrivning:
En mycket näringsrik Nonijuice från Hawaii som växer på mineralrik vulkanjord längs kustbandet som även samlar upp en hel del spårmineraler från havet. Odlad helt utan konstgödsel eller bekämpningsmedel. Tillverkaren som är den största på Hawaii är mycket mån om kulturen och miljön och således framställningen av denna ädla juice med state-of-the-art laboratorium och produktionsutrustning. Noni var populärt på 1990-talet i Sverige men föll i vanrykte pga. av att nätverksfirmor utropade Noni som ett mirakelmedel som kunde bota allt. Visserligen är det en mycket näringsrik, otroligt enzymrik frukt, med speciella egenskaper som ingen annan frukt har, men det var att lova för mycket. Men också för den dåliga smaken på den tiden. Den var tvungen att späs ut med 20 procent vindruvs- och äpplejuice för att överhuvudtaget kunna sväljas – och ingen visste hur de odlades och skördades. Omogen och inte sällan rutten frukt skördades. Det är skillnad på denna juice och den som såldes förr. Detta företag tar ansvar för produkten – och ryktet. Nonu Maui, som består av noni odlad helt utan bekämpningsmedel och konstgödsel, utan tillsatsämnen eller konserveringsmedel, är med andra ord framställd på ett helt annat sätt och med en annan filosofi. Man månar om ALOHA bland anställda och alla i ledet fram till konsumenten. Enbart mogna, söta frukter handplockas.

Noni Maui har fått en kvalitetstämpel av Jordbruksdepartementet i Hawaii och deras lab tar ständiga prover för att garantera jämn och hög kvalitet. ALOHA!

PRIS: 240:-