Mer information om Asea

ASEA – HELT UNIKT & REVOLUTIONERANDE. Asea är inte mineraler eller vitaminer… det är något som tidigare inte existerat som en möjlighet för oss och som är livsavgörande för att kroppen ska fungera optimalt! Du kan endast hitta ASEA eller redoxsingal molekyler i din egen kropp eller via tillskottet ASEA.


– REDOXSINGNAL MOLEKYLER: För 20 år sedan var det ingen av oss som pratade om antioxidanter, eller? Redoxsingal molekyler är GRUNDEN TILL ALLT LIV PÅ JORDEN! Djur, natur och människor… det är vad man vetat om i ca 20 år. Se gärna filmen här intill så får du veta mer om dessa molekyler. Utan dem kan vi inte leva, så viktig är dom och idag så har de flesta av oss för liten egen produktion.
Även visa barn som borde ha fullgod produktion, har för lite.

 

– NOLLTOXISKT och bidrar till balans i kroppen och ökad hälsa och välmående. Det är många som mår bättre och bra i sina kroppar, med fysiken, får sin hälsa tillbaka, upplever mer liv, mer glädje, mer energi, mer ork, sover bättre, känner sig mer rörlig osv…

Det finns ingen som inte kan använda sig av ASEA och det finns ingen obalans som inte kan komma att bli bättre.

HELA VÅR KROPP BESTÅR AV CELLER, hjärna, hjärta, skelett, blod, muskler, organ, system, körtlar, hår, hud, naglar, osv… allt som är i obalans med celler kan med ASEA balanseras.

– KROPPSEGET LIVSELEXIR:
ASEA är kroppseget, något kroppen känner igen och är en balanserad blandning som praktiskt taget är identisk med de molekyler som produceras av friska celler i vår kropp. Man använder samma ingredienser som kroppen själv använder när den skapar redoxsignal molekyler.

– KROPPENS EGNA ANTIOXIDANTEN ÖKAR MED 500% – 800%. Det ger ett effektivt stöd till din kropp och renar dina celler.

– ÅTERSTÄLLER NATRULIGT SKADADE CELLER, BETYER UT OCH SKAPAR FRISKA
Det bidrar till att återställa normal frisk vävnad och immunförsvaret.

– OPTIMERAR den CELLULÄRA KOMMUNIKATIONEN och KAPACITETEN vilket gör att cellerna kan urskilja näringen som du äter via maten och eventuella tillskott så att den tar upp det du har brist på och rensar ut det du har för mycket av.

Det har även visat sig att ASEA rensa ut tungmetaller.

PRESTATIONSFÖRMÅGA,
SYREUPPTAGNING ÖKAR,
ÅTERHÄMTNINGSTIDEN FÖRKORTAS!