Nässelpulver

Om produkten:
Brännässlan kallar vi för landbackens motsvarighet till alger. Det är en för nässlan mycket passande beskrivning, då den innehåller för kroppen väldigt många nyttiga ämnen. Vårt nässelpulver innehåller blad från Europeiska nässlor som har torkats skonsamt i rumstemperatur. Denna torkningsprocess är nödvändig för att bevara vitalämnena på allra bästa sätt. Nässlan innehåller cirka sjuttio vitala ämnen!


Produktegenskaper:

Nässlan har som sagt ett mycket omfångsrikt innehåll vad gäller nyttiga ämnen. Den har en ytterst blodrenande effekt, och är ett allmänt stärkande medel för hela kroppen. Förutom
att vara mycket basgörande/avsyrande innehåller den även myrsyra som har en infektionshämmande effekt.
Tips: Du kan med fördel blanda nässelpulvret med till exempel grapefruktjuice eller annan dryck för att dämpa dess relativt framträdande smak. Använd gärna mixer eller shaker för att på bästa sätt blanda pulvret i din hälsobringande drink!

Användning:
Nässlan innehåller nära på alla de vitalämnen som ammande/barn/gravida/vuxna behöver. Den är således en väldigt effektiv näringsbärare inom alla målgrupper. Vidare reducerar den kraftigt mensflöde, värk, och motverkar kadmiuminlagring, normaliserar thyroideafunktionen samt körtelstorleken. Nässla stimulerar mjälten till återgående storlek på grund av blodrening Den motverkar grå starr håller ögonlinserna rena, motverkar förkalkning (egentligen förfettning) i ådrorna. Den ger vitare ögonvitor, stärker hår/hud/naglar, klaffar/ådror/tarm/bukspottkörtel m.m. Nässlan rengör bindväv (kroppens soptipp och ökar på så viss rörligheten) och är också stimulerande för hela mag/tarmkanalen till stabilare och jämnare funktion.

Innehåll:
Riktigt med klorofyll, men också, bland annat, kiselsyra, järn, kalcium folsyra, amino- syror, magnesium, myrsyra, serotonin, acetylkolin, glykocider, flavonider, mangan, steroider
, provitamin A och C-vitamin samt B-vitaminer i lättupptagliga former.

Kuriosa:
Vi människor klarar oss långt på att lära oss använda det som finns i vår vilda omgivning.
Ät efter din latitud och ämnesomsättning (som kan ändras efter hand).
Finns både som 500 gram och 1 kilos förpackning.

PRIS:
500 g: 140:-
1 kg: 240:-