Oceans Alive – phytoplankton

Hur blir valarna så stora, störst i världen – hur orkar de simma så långt? De äter plankton!

oceansalive_liten

Planetens mest grundläggande föda, fylld med alla näringsämnen vi behöver för ett energirikt liv. I princip att liv utgår från plankton.
Plankton omvandlar ljus till näring och innehåller hundratals näringsämnen plus 92 spårämnen som arbetar synergistiskt i cellerna.

Det innehåller aminosyror, vitaminer, mineraler, fettsyror, omega-3, karotenoider, astaxathin, klorofyll, glycogen, m.m., här börjar näringskedjan uppåt

 

Nu kan du också ta del av detta mirakel med Oceans Alive. För första gången har en stabil planktonstam (Nannochloropsis gaditana) kunnat skördas som inte oxiderar och dör ut i flaskan efter bara några månader och blir värdelös. Den har valts ut från över 43 000 olika stammar. Detta plankton matchar dessutom människans näringsprofil närmast identiskt. Detta är rå plankton, rå energi från renat havsvatten i photo-bioreaktorer utan orenheter i en koncentrerad jonisk minerallösning från havsvatten.

Oceans Alive är den enda planktonprodukten med levande plankton på marknaden. Vi har letat länge, men inte hittat någon produkt som hållit måttet tidigare. Det här är vad cellerna längtar efter. Plankton är mikroskopiskt små, mindre än en blodcell, de har inga cellväggar som måste brytas ner som alger och når därför cellen direkt med all näring. Det här är den mest grundläggande föda vi kan få tag i. Den är mer packad med näringsämnen än all annan supermat.

Oceans Alive är supermatens supermat. Det här är nog det mest näringsfyllda preparat som kan uppbringas med naturlig näring.

Våra produkter beställs via mail: gislaved@atlaskotan.net

PRIS: 420 kr + moms