Probiform, magens bästa vän!

”Mår inte dina tarmar bra, mår inte du bra. Tarmarna tar upp näringsämnen från maten du äter och distribuerar dem vidare ut till alla kroppens celler. Då förstår vi hur viktigt det är att dessa fungerar.”

Här kan du läsa mer om tarmbesvär och att ha ont i magen
(Från måbra invest hälsocenter)

probiform

• Ökar ditt allmäntillstånd
• Balanserar Candida
• Ökar förutsättningen i jorden för växter
• Reducerar syntetiska kemikalier, tungmetaller och dålig lukt.

Utmärkt även för hundar, katter, hästar, kor och grisar.
Bildar också viktiga näringsämnen såsom alla B-vitaminer,
CoQ10, Vitamin K, Lykopen, Vitamin A,
Essentiella aminosyror, Enzymer, Antioxidanter

Grunden för hälsa är en god eller optimal tarmfunktion. De flesta sjukdomar, symptom och hälsoproblem har sitt ursprung i tarmen. Modern kost försurar tarmen och innehåller idag för lite mikrober som stödjer mag- och tarmfunktion. En försurad tarm kan gynna vissa mikrober som blir dominerande och kan skapa problem, som t ex Candida.
Mycket av de naturliga och nyttiga bakteriekulturerna går förlorade på grund av odlingsmetoder, tvättning, upphettning, raffinering samt strålning av råvaror. De mjölksyrebakterier, andra mikrober och jästsvampar som vi tidigare fick i oss i stora mängder via vår föda, hjälper till att spjälka och smälta vår mat samt bilda viktiga näringsämnen i tarmen.
Idag innehåller våra tarmar ofta gifter från bekämpningsmedel och mediciner.

m1 m2 m3 Probiform TM innehåller en unik blandning av mikroorganismer som mjölksyrebakterier, fototropa urbakterier samt viktiga jästsvampar. Tillsammans hjälper dessa magen att återfå en optimal tarmflora, där ingen specifik mikrob tar överhanden, som t ex Candida.

Bakom produkten ligger många års forskning av Dr Higa från Japan. Probiform TM kan med hjälp av fototropa urbakterier bryta ner och eliminera gifter och läkemedelsrester som kan ligga i så kallade tarmfickor. Probiform TM kan balansera och minska mängden så kallade onda tarmbakterier och ersätter dem med så kallade goda tarmbakterier.

En renare och mer välfungerande tarm ökar näringsupptaget och hjälper till vid bildandet av många vitaminer, aminosyror och antioxidanter. En tarm med fungerande tarmflora hjälper till vid bildandet av serotonin och melatonin och kan minska inflammationer i tarmen.
En frisk tarm kan ge ett ökat allmäntillstånd och minskad sjukdomsproblematik.

Våra produkter beställs via mail: gislaved@atlaskotan.net

PRIS: 450:- + frakt