Regndroppsteknik och eteriska oljor med läkekraft

En underbar stund som bara är din….

Budskapstavla


Regndroppstekniken är en mycket kraftfull form av aromaterapi.
I regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet.

 

Regndroppstekniken är ett fantastiskt redskap för massörer och kroppsterapeuter, men är också utmärkt för privatpersoner att utöva på familj och vänner.

Regndroppstekniken utvecklades av naturläkaren Gary Young på 1980-talet. Den bygger på hans forskning om eteriska oljor som antimikrobiska medel samt på fascinerande information som han fått av en indianhövding från Lakota Indian Nations i USA. Indianhövdingen berättade om hur man i generationer har använt sig av en metod att hela kroppen från obalanser och sjukdomar genom fjäderlätta strykningar längs ryggraden. Denna gamla indianska tradition lade grunden till Gary Youngs utformning och utveckling av Regndroppstekniken. Gary Young har i decennier ägnat sig åt att koncentrera och bevara de organiskt odlade växternas inneboende läkekraft genom en varsam, kemikaliefri destilleringsprocess med mycket lågt tryck, låg temperatur och under lång tid.

Samtliga oljor är testade och bevisat rena, grad A terapeutiska oljor, utan tillsatser av kemikalier eller andra syntetiska produkter. Oljorna kan användas på en mängd olika sätt: som kosttillskott eller i olika hygien- och rengöringsprodukter, med bevisat starka antibakteriella antivirus och antimögelegenskaper eller direkt på huden mot diverse hälsoproblem.

I den enkla, men effektiva behandlingsformen Regndroppsteknik görs behandlingen via fötterna, ryggen och andningen. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Immunförsvaret stärks.
Denna behandling har också en normaliserande effekt på kroppens olika funktioner som t ex blodtryck, ämnesomsättning och hormonbalans. Behandlingen tar ca 60 minuter.

Vetenskapliga studier har visat att många typer av skolios och ryggradsförskjutningar orsakas av virus eller bakterier som ligger ”sovande” längs ryggraden. Detta kan orsaka inflammation, vilket i sin tur kan göra att svagheter uppstår i ryggraden som kan leda till skolios och andra besvär. Genom att applicera särskilda terapeutiska oljor som motverkar virus, bakterier och inflammationer kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier och virus. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är Regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Behandlare: Heidie Johansson
Bokning endast via telefon.

Pris: 60 min. 650 kr 90 min. 800 kr