Cellsalter

Cellsalter är näring för våra celler som är livsviktiga för kroppens funktioner. Man kan inte överdosera och det finns inga biverkningar.

Cellsalter kommer från mineraler som är naturliga beståndsdelar i geologiska formationer och mycket viktigt för ett väl fungerande cellsystem i kroppen. Jordens växtliv utvinner mineraler från jorden och assimilerar det i sin struktur.
I denna process är mineralerna separerade i partiklar som kallas micromolekylära och som kan absorberas och assimileras av kroppens cellstruktur.

Väldigt många lider brist på cellsalter. I takt med ökningen av EMS-strålning, tillsatser och förädling av mat och vår ofta stressade livsstilar gör att våra kroppar snabbt får brist på cellsalter.
De allra flesta människor har brist på alla 12 i olika mängd. Därför rekommenderar vi att man äter av alla 12 cellsalter under perioder om ca 3 månader ett par perioder per år.

Ta tabletterna 10 min före mat eller 2 timmar efter. Låt dem smälta i munnen. Häll upp tabletterna i locket eller liknande för du ska inte lägga tillbaka tabletter du rört vid i burken.

Våra produkter beställs via mail: gislaved@atlaskotan.net

750 tabletter
Pris: 250:- + frakt

>>> Läs mer här